Головна Новини Бізнес новини компаній Віце-президент Amazon пішов у відставку і звинуватив компанію у створенні «атмосфери страху»
commentss НОВИНИ Всі новини

Віце-президент Amazon пішов у відставку і звинуватив компанію у створенні «атмосфери страху»

Він пішов слідом за звільненими працівниками, які мітингували через умови праці на складах

4 травня 2020, 23:00 comments2591
Поділіться публікацією:
Віце-президент Amazon пішов у відставку і звинуватив компанію у створенні «атмосфери страху»

Віце-президент "хмарного" відділу Amazon Тім Брей повідомив про відхід у відставку в якості протесту проти рішень і дії керівництва компанії. Він працював в компанії протягом 5,5 років. Про це Тім Брей повідомив у своєму особистому блозі.

Тім Брей розповів, що засмучений відходом з компанії, тому що вважає це найкращою роботою з усіх, які він коли-небудь були, а ще, за його оцінками, він втратить більше мільйона доларів до вирахування податків в плані зарплати і акцій. Раніше він працював в Sun Microsystems і Google, був одним з творців мови розмітки XML.

За словами Брея, основною причиною його відставки стало звільнення співробітників складу, які висловлювали невдоволення своїми умовами праці умовах пандемії коронавіруса Covid-19. Він назвав "токсичної" корпоративну культуру Amazon.

У своєму відкритому листі Тім Брей розповів про звільненого працівника з Нью-Йорка, який вимагав надати більше індивідуальних засобів захисту ще в березні. Також він нагадав про 2 звільнених співробітників, які організували серед колег петицію з вимогою збільшення терміну оплачуваної відпустки.

За словами Брея, співробітники протестували на різних складах в різних містах, але замість того, щоб прислухатися до них, керівництво компанії взяло більш просте рішення про звільнення.

Колишній віце-президент назвав основною причиною свого відходу саме створення "атмосфери страху" і ставлення компанії до своїх співробітників.

Як повідомляв портал "Коментарі", сервіс доставки їжі Über Eats йде з України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!