Головна Новини Бізнес новини компаній IKEA запускає онлайн-продаж в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

IKEA запускає онлайн-продаж в Україні

Дата відкриття оффлайн-магазинів поки невідома

7 травня 2020, 23:26 comments2561
Поділіться публікацією:
IKEA запускає онлайн-продаж в Україні

Всесвітньо відома шведська меблева компанія IKEA вперше в Україні починає офіційні продажі. Онлайн-магазин вже доступний, а продажу запустять в найближчі дні. Про це повідомили у виданні Бабель з посиланням на слова керівника IKEA в Україні Флоріана Мелле.

"IKEA підтверджує свою прихильність до України і планує якомога швидше зробити асортимент функціональних товарів з привабливими дизайном і доступними цінами для як можна більшої кількості українців", — написав керівник IKEA в Україні.

За словами Мелле, на поточний момент команда компанії працює над відкриттям оффлайн-магазинів на українському ринку і запуском інтернет-магазину. На сайті вже доступні більш 3600 товарів з різних категорій з описами і фотографіями.

Сайт української IKEA доступний за адресою ikea.ua, але можливість замовлення і оплати товару поки що відключена. ЗМІ також з'ясували, що в українському інтернет-магазині IKEA ціни помітно вище, ніж у польському.

Як повідомляв портал "Коментарі", віце-президент Amazon пішов у відставку і звинуватив компанію у створенні атмосфери страху".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!