Головна Новини Бізнес новини компаній Apple почала повертати своїх співробітників назад в офіси
commentss НОВИНИ Всі новини

Apple почала повертати своїх співробітників назад в офіси

Facebook, Google і Twitter дозволили своїм співробітникам працювати вдома як мінімум до кінця року

13 травня 2020, 20:57 comments2494
Поділіться публікацією:
Apple почала повертати своїх співробітників назад в офіси

Всесвітньо відома технологічна компанія Apple починає повертати більшість своїх співробітників з віддаленої роботи назад в офіси. Процес буде проходить у кілька етапів, а першими до роботи в офісі повернуться ті співробітники, які не можуть виконувати свою роботу віддалено. Про це повідомили у виданні Bloomberg з посиланням на власні джерела всередині компанії Apple.

Разом з тими співробітниками, які не можуть виконувати свою роботу віддалено, повернуться і ті, хто зіткнувся з труднощами при дистанційній роботі. Джерело повідомляє, що процес вже розпочався в деяких філіях компанії, а вже в червні пошириться на всі офіси Apple по всьому світу.

Друга фаза, яка розпочнеться в липні, передбачає необхідність повернення в офіси більшості співробітників. Терміни другої фази можуть відрізнятися в залежності від штату і країни, а також від поширення пандемії коронавіруса Covid-19.

В умовах першої фази деякі співробітники зможуть частина часу працювати в офісі, а в інший час продовжувати виконувати обов'язки віддалено. Таким чином, Apple стала однією з перших великих технологічних компаній, яка вирішила повернути співробітників в офіси. Наприклад, Facebook, Google і Twitter дозволили своїм співробітникам працювати віддалено як мінімум до кінця 2020 року.

Як повідомляв портал "Коментарі", 110 млн PS4 і плани випустити PS5 в кінці року: квартальний звіт Sony.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!