Головна Новини Бізнес новини компаній Пандемія і бізнес: Aston Martin звільнив гендиректора. Його місце займе CEO Mercedes-AMG
commentss НОВИНИ Всі новини

Пандемія і бізнес: Aston Martin звільнив гендиректора. Його місце займе CEO Mercedes-AMG

Автомобільні виробники серйозно постраждали через пандемію

25 травня 2020, 19:26 comments2210
Поділіться публікацією:
Пандемія і бізнес: Aston Martin звільнив гендиректора. Його місце займе CEO Mercedes-AMG

Компанія-виробник автомобілів Aston Martin звільнила свого генерального директора Енді Палмера із-за збитків в результаті поширення пандемії коронавіруса Covid-19. Про це повідомили у виданні Reuters.

Енді Палмер залишить посаду генерального директора Aston Martin в найближчому майбутньому. За інформацією видання, його замінить діючий генеральний директор іншої компанії-виробника автомобілів Mercedes-AMG Тобіас Моерс.

Представники компанії з виробництва елітних автомобілів Aston Martin підтвердили, що вирішили переглянути кадрові рішення, але відмовилися коментувати майбутнє і плани Енді Палмера. Офіційно він поки не отримав повідомлення про звільнення.

Продажі автомобілів Aston Martin в умовах поширення пандемії коронавіруса Covid-19 знизилися майже на третину, у результаті чого утворився борг у розмірі 119 мільйонів фунтів стерлінгів. Це близько 145 мільйонів доларів або 3,9 мільярда гривень.

Як повідомляв портал "Коментарі", 70% опитаних американців відмовилися від походу в кіно при можливості перегляду прем'єри онлайн.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!