Головна Новини Бізнес новини компаній Занадто високий попит: IKEA обмежила можливість замовлень в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Занадто високий попит: IKEA обмежила можливість замовлень в Україні

IKEA намагається відновити роботу інтернет-магазину в Україні

25 травня 2020, 19:28 comments3202
Поділіться публікацією:
Занадто високий попит: IKEA обмежила можливість замовлень в Україні

Відома в усьому світі шведська компанія-виробник меблів IKEA повідомила про тимчасове обмеження можливості оформлення нових замовлень онлайн в Україні з-за занадто високого попиту. Про це повідомили у виданні Інтерфакс-Україна посиланням на офіційний коментар IKEA.

За словами представників компанії, для задоволення попиту та відповідності високим стандартам і очікуванням клієнтів IKEA прийняла рішення обробляти і доставляти вже зареєстроване замовлення і тимчасово обмежити можливість оформлення нових замовлень в українському інтернет-магазині.

Компанія вже працює над відновленням свого українського інтернет-магазину, щоб всі бажаючі могли продовжити замовляти меблі і інші товари для дому.

Як повідомляв портал "Коментарі", IKEA запустила онлайн-продажу в Україні, але при цьому оффлайн-магазину в нашій країні у компанії як і раніше немає. IKEA намагалася запустити свої магазини в Україні протягом 15 років — з 2005 року. При цьому після запуску інтернет-магазину ціни виявилися помітно вище, ніж у сусідній Польщі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!