Головна Новини Бізнес новини компаній "Укрзалізниця" відкрила продаж квитків на подорожі з 1 червня
commentss НОВИНИ Всі новини

"Укрзалізниця" відкрила продаж квитків на подорожі з 1 червня

З 27 травня можна замовити квитки на потяги Интресити на п'ять популярних напрямків по Україні

26 травня 2020, 21:37 comments2342
Поділіться публікацією:
"Укрзалізниця" відкрила продаж квитків на подорожі з 1 червня

З 27 травня українці можуть придбати пасажирські квитки на потяги ДП "Укрзалізниці" підвищеного комфорту "Інтерсіті+" за п'ятьма основними напрямками: Київ-Харків, Київ-Одеса, Київ-Костянтинівка, Київ-Кривий Ріг. Про це повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій на своєму Telegram-каналі.

Міністр зазначив, що квитки з 27 травня можна замовити через онлайн-сервіси, а також в залізничних касах.

При цьому керівництво "Укрзалізниці" позначило, що вводить посилені засоби для захисту пасажирів від вірусів. Так, при перевірці квитка біля входу у вагон провідник буде вимірювати температуру у пасажирів, під час перебування в поїзді всі зобов'язані перебувати в масках, стюарди будуть оснащені засобами індивідуального захисту.



Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що глава Мінінфраструктури Владислав Криклій розповів, коли українці зможуть знову літати за кордон. За його словами, в першу чергу, це залежить від відкриття кордонів іншими країнами, які обмежили можливість іноземного туризму в зв'язку з пандемією.

"Реалістично планувати відпочинок на другу половину літа. Але це якщо всі будуть дотримуватися правил безпеки, не будуть ризикувати собою і близькими. І якщо ми побачимо, що статистика поліпшується, тобто крива захворювань не росте", — говорить міністр.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!