Головна Новини Бізнес новини компаній TikTok заробив у квітні $78 млн і обігнав YouTube, Netflix і Tinder
commentss НОВИНИ Всі новини

TikTok заробив у квітні $78 млн і обігнав YouTube, Netflix і Tinder

За рік виручка TikTok зросла у 10 разів

26 травня 2020, 21:50 comments3265
Поділіться публікацією:
TikTok заробив у квітні $78 млн і обігнав YouTube, Netflix і Tinder

Соціальна мережа TikTok разом зі своєю китайською версією під назвою Douyinв квітні 2020 року заробила 78 мільйонів доларів по всьому світу на продаж внутрішньої валюти, за допомогою якої користувачі можуть підтримати авторів, які їм сподобалися найбільше. Про це повідомили у виданні Bloomberg з посиланням на дані аналітичної компанії Sensor Tower.

За підсумками фінансових результатів соціальна мережа TikTok обігнала по виручці таких популярних світових гігантів контент-ринку в інтернеті, як відеоплатформа YouTube, онлайн-кінотеатр Netflix і сервіс знайомств Tinder.

Порівняно з квітнем 2019 року виручка TikTok в квітні 2020 року збільшилася в 10 разів. При цьому 86,6% прибутку приніс китайський ринок, а всього 8,2% — ринок США.

TikTok — соціальна мережа, в якій основний контент складають відеоролики. Користувачі також можуть купувати монети всередині програми для підтримки авторів контенту, які сподобалися їм найбільше.

У першу п'ятірку загального рейтингу по прибутку в квітні 2020 року також увійшли відеоплатформа YouTube, сервіс знайомств Tinder, онлайн-кінотеатр Disney і відеосервіс Tencent Video.

Як повідомляв портал "Коментарі", американські юристи звинуватили TikTok у порушенні прав дітей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!