Головна Новини Бізнес економіка Торгова війна Китаю і США може підвищити вартість биткоина
commentss НОВИНИ Всі новини

Торгова війна Китаю і США може підвищити вартість биткоина

Експерти з криптовалютам, стверджують, що криптовалюта буде зростати в ході конфлікту Китаю і США

14 серпня 2019, 11:57 comments2372
Поділіться публікацією:
Торгова війна Китаю і США може підвищити вартість биткоина

Алекс Карасулу, співзасновник і генеральний директор OptDyn, який є одним з експертів повідомив, що в 20-му столітті демонтаж суверенних валют, забезпечених золотом, проклав шлях до маніпулювання фиатными валютами та інших видів практики центрального банку, таким як кількісне пом'якшення. Також він заявляє, що золотий стандарт утримував США у плані витрат, боргів і обмежував можливості, доступні центральним банкам. Ці чинники в поєднанні з поступовим руйнуванням глобалізму і недавнім зростанням торгових воєн утискують для маніпулювання фиатными валютами.

Ця тенденція найбільш очевидна в торговельній війні між США і Китаєм. За словами Карасулу, дві країни маніпулюють своєю валютою, щоб компенсувати невдалі торгові переговори. "Ми побачили цю динаміку з реакційним падінням китайського юаня з невдалими назвами переговорами, США роблять те ж саме, але непрямим методом, знижуючи процентні ставки, що погіршує боргову спіраль, оскільки гроші стають дешевшими для кредитування. Результат? Люди більше не вірять в незалежність центральних банків", — продовжує Карасулу.

"Людей турбує нестабільність традиційних валют — я бачив, як крипто-британці у Великобританії застрахували себе від втрати в фунті. Багато людей втратили довіру до уряду, тому вони вкладають свої гроші в недержавні або контрольовані компанією монети", — говорить Річард Денніс, магістр, генеральний директор і засновник Temtum.

"Грошово-кредитна політика, заснована на математики, а не на державних чиновників або агентствах, починає звучати більш привабливо для інвесторів, Біткойн був спроектований таким чином, щоб у кінцевому підсумку стати основою для валют, контрольованих урядом, з моменту його створення, але в міру ведення торгових і валютних війн все більше і більше інвесторів шукають альтернативи, щоб уникнути повторення останнього великого криптовалютного ринку", — стверджує Кріс Рейнертсен, директор з маркетингу Rhythm Technologies".

"Очевидною привабливістю биткоинов та інших криптовалют є їх несприйнятливість до маніпуляцій, і, на відміну від золота або інших дорогоцінних металів, фізична проблема збереження відсутня. Жодна установа не може відібрати у вас цінність Биткойна Кількісного пом'якшення ніколи не станеться. Жодна країна не знецінить це валютної війні за торгової напруженості", — зазначає Карасаулу, погоджуючись з колегою.

"Коментарі" повідомляли раніше і те, що Китай накопичує війська на кордоні з Гонконгом

Ще раніше "Коментарі" говорила як Китай підраховує збитки від тайфуну "Лекіма"





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!