Головна Новини Бізнес економіка Ціна біткоїна на сьогодні різко знижується
commentss НОВИНИ Всі новини

Ціна біткоїна на сьогодні різко знижується

Ціни на биткоин різко впали відразу, втративши більше 8%, коли імпульс вкладень інвесторів зупинився

22 серпня 2019, 11:15 comments4385
Поділіться публікацією:
Ціна біткоїна на сьогодні різко знижується

За даними CoinDesk, криптовалюта впала до 9904,60 дол. близько 9:00, а це на 8,5% нижче попереднього внутрішньоденного максимуму в 10 824,49 дол.

Цифрові активи потім збільшили ці втрати, досягнувши 9864,14 дол. близько 12:00 дня за східним часом. Це показники додаткових даних від CoinDesk .

За словами Джона Тодаро, директора з досліджень цифрових валют в TradeBlock, такі зниження відбуваються внаслідок того, що найбільш відома цифрова валюта світі в останні тижні відчувала труднощі з підтриманням імпульсу, щоб залишатися вище ключових рівнів.

Невдачі інвесторів

Тодаро підкреслив, що ключову роль, яку відіграють настрої інвесторів досить сильно впливають на змінну вартість біткоїна.

"Інвестори опустили руки, так як стійкий поштовх зростання був зупинений, у той час як вартість альт-монет була низькою протягом декількох тижнів, оскільки ціни на альт продовжують знижуватися", — заявив він.

Заява Тодаро підтверджується останніми цифрами від Fear & Greed. Значення індексу знаходяться в діапазоні від нуля (для крайнього страху) до 100 (для крайньої жадібності). Також він підкреслив останні новини в області цифрових валют, заявивши, що ці події можуть мати негативний тиск на ринки цифрових валют.

Засновник Ethereum Віталій Бутерин прокоментував, як зростаючі транзакційні витрати можуть уповільнити прийняття криптовалют на аукціоні. Американські регулятори за його словами проти біткоїна.

Джо Ді Паскуале, генеральний директор криптовалютного фонду хедж-фондів BitBull Capital . "Це технічний відкат через те, що не зміг біткоїн перетнути 11 000 дол. на тлі низьких обсягів торгів", — сказав він у зв'язку з недавнім падінням біткоїна.

Перспективи намічаються

Незважаючи на недавні проблеми, з якими стикаються ринки біткоїна, перспективи цифрової валюти є позитивними, заявив Ді Паскуале.

"На фундаментальному фронті ситуація поліпшується, особливо після того, як Bakkt буде випущений в наступному місяць. Минулого тижня Bakkt оголосила, що отримала схвалення Департаменту фінансових послуг штату Нью-Йорк на пропозиція фізично врегульованих ф'ючерсних контрактів на біткоїна. В даний час біткоїн потребує більшої обсязі і новому капіталі, який, ймовірно, вийде на ринки, як тільки Bakkt почне пропонувати свої ф'ючерсні контракти з фізичним розрахунком", — уточнив Паскуале.

Видання "Коментарі" раніше писало про те, що торгова війна Росії і Китаю може призвести до зниження вартості біткоїна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!