Головна Новини Бізнес економіка Гончарук: фермери України почнуть отримувати кредити на купівлю землі за більш низькими ставками
commentss НОВИНИ Всі новини

Гончарук: фермери України почнуть отримувати кредити на купівлю землі за більш низькими ставками

НБУ взяв відповідальність знизити процентні ставки по кредитах для фермерів до 2020 року

3 вересня 2019, 13:02 comments1711
Поділіться публікацією:
Гончарук: фермери України почнуть отримувати кредити на купівлю землі за більш низькими ставками

Після відкриття ринку землі, українські фермери отримають можливість оформляти кредити на купівлю земельних ділянок під більш низький відсоток. Про це повідомив прем'єр-міністр України Олексій Гончарук, передає прес-служба уряду.

До моменту повної відміни мораторію на продаж земельних ділянок та відкриття ринку сільськогосподарської землі, члени уряду спільно з національним банком України мають намір розробити цілий спектр кредитних програм. Вони, наголошується в заяві, в майбутньому дадуть можливість фермерам брати кредити на купівлю землі за більш низькими відсотковими ставками, ніж зараз є ринкові.

"Ринок землі, про який зараз всі говорять так багато, повинен бути відкритий вже в наступному 2020 році. До того часу Національний банк України взяв на себе зобов'язання знизити процентні ставки для українських фермерів, які бажають придбати земельну ділянку", — сказав Гончарук.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Верховна Рада призначила Олексія Гончарука прем'єр-міністром України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!