Головна Новини Бізнес економіка Одержувачів пільг та субсидій чекають тотальні перевірки
commentss НОВИНИ Всі новини

Одержувачів пільг та субсидій чекають тотальні перевірки

Громадяни, які незаконно отримали соцвиплату, будуть зобов'язані повернути її державі

6 вересня 2019, 20:40 comments3385
Поділіться публікацією:
Одержувачів пільг та субсидій чекають тотальні перевірки

Голова Комітету фінансів і податків Верховної Ради України, нардеп від "Слуги народу" Данило Гетманцев заявив, що незабаром всі одержувачі державних виплат — субсидій та пільг, будуть піддані тотальним перевіркам з боку держорганів. Про це йдеться в законопроекті, автором якого він є.

Так, Гетманцев повідомив, що він, разом з співавторами законопроекту хоче провести верифікацію та моніторинг державних виплат. Це потягне за собою ретельну перевірку всіх українців, які отримують пільги та субсидії.

Суть законопроекту полягає в тому, щоб створити єдину базу всіх тих, хто отримує або коли-небудь отримував виплати від держави. Ця база буде поступово наповнюватися, і в підсумку, властиво спростить роботу держслужбовцям.

Також, проект закону передбачає, що громадяни, які отримали виплату незаконно, або її сума була завищена, вони будуть зобов'язані повернути кошти назад.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Верховна Рада поширила пільги учасників антитерористичної операції на учасників операції Об'єднаних сил.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!