Головна Новини Бізнес економіка Без жетонів, паперових квитків і кондукторів: громадський транспорт Києва чекають зміни
commentss НОВИНИ Всі новини

Без жетонів, паперових квитків і кондукторів: громадський транспорт Києва чекають зміни

Розрахунок за проїзд у громадському транспорті буде відбуватися з використанням електронних квитків

10 вересня 2019, 16:38 comments2467
Поділіться публікацією:
Без жетонів, паперових квитків і кондукторів: громадський транспорт Києва чекають зміни

1 листопада громадський транспорт Києва очікують серйозні зміни. За наявними даними, будуть звільнені всі кондуктори, вилучені з продажу паперові квитки, які використовуються в наземному транспорті і жетони, необхідні для проїзду в метрополітені. Про це йдеться на сайті телеканалу 112.

Всі кондуктори будуть звільнені. Деяким з них, за бажанням, будуть запропоновані посади контролерів. Іншим також запропонують залишитися працювати у цій же галузі, займаючи інші кадрові позиції.

Також з початком листопада в обіг будуть запущені електронні проїзні квитки. Це нововведення спричинить повне вилучення з продажу проїзних квитків в наземному транспорті і жетонів, використовуваних для проїзду в метро.

Крім усього іншого, згубно ця новина вплине і на кіоски, які на деяких зупинках громадського транспорту продавали проїзні квитки і жетони.

Що стосується нового способу оплати проїзду, то мова про спеціальні карти Kyiv Smart Card. Замінити її може "Картка киянина". З допомогою цих карт громадяни зможуть безконтактно оплатити проїзд. Перелік місць, де їх можна придбати, в даний момент активно розширюється.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що один з найбільших постачальників дизельного палива в Україні Wexler Group з 1 серпня призупиняє поставки дизельного палива з Росії трубопровідним транспортом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!