Головна Новини Бізнес економіка У Міністерстві соціальної політики хочуть переглянути підхід до виплат соціальної допомоги
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міністерстві соціальної політики хочуть переглянути підхід до виплат соціальної допомоги

Міністр соцполітики Юлія Соколовська хоче внести зміни в бюджет на 2020 рік

11 вересня 2019, 12:45 comments2107
Поділіться публікацією:
У Міністерстві соціальної політики хочуть переглянути підхід до виплат соціальної допомоги

Міністерство соціальної політики України хоче переглянути підхід до виплат соціальної допомоги і врахувати всі зміни в проекті бюджету на 2020 рік. Про це повідомляє прес-служба відомства.

“Головне наше завдання — максимально допомогти найбільш вразливим категоріям громадян, яким дійсно потрібна допомога держави. Одночасно з цим, ми хочемо властиво підвищити стимул для роботи працездатним українцям", — коментує ситуацію міністр соціальної політики Юлія Соколовська.

Які саме зміни будуть внесені у процес нарахування соціальної допомоги, невідомо. Однак у відомстві кажуть, що для початку виплати соцдопомоги населенню за новими програмами, буде запущена система Е-social — електронна централізована система по управлінню соціальної підтримки українців.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що голова Комітету фінансів і податків Верховної Ради України, нардеп від "Слуги народу" Данило Гетманцев заявив, що незабаром всі одержувачі державних виплат субсидій та пільг, будуть піддані тотальним перевіркам з боку держорганів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!