Головна Новини Бізнес економіка Посол Польщі в Україні: іноземні інвестори бояться вести бізнес в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Посол Польщі в Україні: іноземні інвестори бояться вести бізнес в Україні

Інвестори витрачають великі гроші на консультантів та юристів, але навіть це не позбавляє їх проблем при веденні бізнесу в Україні

12 вересня 2019, 21:40 comments1488
Поділіться публікацією:
Посол Польщі в Україні: іноземні інвестори бояться вести бізнес в Україні

Посол Польщі в Україні Бартош Ціхоцький вважає, що іноземні інвестори бояться вести бізнес на території України. Про це він заявив в інтерв'ю виданню "Коментарі".

Спілкуючись з журналістами "Коментарів" польський посадовець висловився про можливості ведення бізнесу в Україні іноземними інвесторами. Дипломат акцентував увагу, як на плюсах, так і на мінусах цього питання.

"Законодавство в Україні – дуже складне. Не дивно, що в даний момент немає великого напливу охочих серед іноземних інвесторів, які хотіли б вести бізнес в Україні. Вони витрачають неймовірно великі гроші на консультантів і юристів, однак навіть це часто не допомагає. Ніхто не може з упевненістю гарантувати їм, що, наприклад, завтра, якийсь чиновник на митниці не скористається давно забутим законом для обґрунтування своєї правоти", — каже Ціхоцький.

Нагадаємо, раніше посол Республіки Польща в Україні Бартош Ціхоцький розповів виданню "Коментарі", як йому живеться в нашій країні, про особливості ведення бізнесу в Україні для іноземців, а також виділив основні переваги нашої держави на міжнародній арені.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!