Рубрики
МЕНЮ
Vitalii Rozkariaka
У вересні 2019 року вартість деяких видів м'яса
значно впала. Мова йде про куряче і теляче м'ясо, передає УНН.
Згідно з даними так званого "Інфляційного барометра", з
початку вересня 2019 року властиво впала ціна на куряче і теляче м'ясо.
Вартість курятини впала на 12,02%. Таким чином, цей вид
м'яса став в Україні найбільш доступним і дешевим – 91 грн/кг.
Яловичина впала в ціні на цілих 24,5%. Тепер її вартість
дорівнює позначці в 119 грн/кг.
В даному контексті варто відзначити, що не всі види м'яса
стали дешевше, деякі, такі як свинина, зросли в ціні. За минулий період
цього місяця вона зросла більш ніж на 5%.
Як повідомляло видання "Коментарі", в
січні-травні порівняно з аналогічним періодом минулого року ціни на м'ясо
зросли на 26,1%.
Нагадаємо, вчені з трьох країн (США, Ізраїль, Росія), при
підтримки компанії 3D Bioprinting Solutions будуть намагатися
створювати продукти безпосередньо у космосі – друкувати м'ясо на 3D-біопринтерах.
Новини партнерів
Новини