Головна Новини Бізнес економіка У Латвії оштрафували ПриватБанк на 1 мільйон євро
commentss НОВИНИ Всі новини

У Латвії оштрафували ПриватБанк на 1 мільйон євро

Розмір стягнення дорівнює 90% від суми максимально допустимого штрафу

19 вересня 2019, 16:18 comments2375
Поділіться публікацією:
У Латвії оштрафували ПриватБанк на 1 мільйон євро

Комісія з ринку фінансів і капіталу Латвії (FKTK) оштрафувала представництво українського Приватбанку на 1 млн євро. Про це повідомляє місцеве видання "FKTK".

19 вересня 2019 року литовський регулятор оштрафував "дочку" українського Приватбанку на 1,019 млн євро. Причина, по якій фінансова установа потрапила в немилість FKTK, стало порушення ним вимог до запобігання реалізації незаконно нажитих доходів.

За наявними даними, співробітники Комісії з фінансових ринків, в рамках нещодавньої перевірки "дочки" "ПриватБанку", виявили істотні недоліки. Серед порушень, в яких банк був викритий, проблеми з внутрішнім контролем, управлінням ризиками і базою клієнтів.

На тлі всіх знайдених недоліків і порушень, фінансовим регулятором Латвії було прийнято рішення оштрафувати "ПриватБанк" на більш ніж 1 млн євро, що дорівнює 90% від суми максимально допустимого штрафу.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що ПриватБанк повністю ліквідував технічні проблеми, які призвели до збою в обслуговуванні клієнтів, станом на 23:40 п'ятниці, 13 вересня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!