Головна Новини Бізнес економіка Нафтогаз почав імпортувати електроенергію з Білорусі
commentss НОВИНИ Всі новини

Нафтогаз почав імпортувати електроенергію з Білорусі

Перші закуплені у Білорусі обсяги Нафтогаз вже реалізував на ринку «на добу наперед» та на балансуючому ринку

20 вересня 2019, 14:38 comments1718
Поділіться публікацією:
Нафтогаз почав імпортувати електроенергію з Білорусі

ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз України", яка входить в Групу Нафтогаз почала імпортувати електроенергію з Білорусі і продавати її в Україні. Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії НАК "Нафтогаз України".

Директор з інтегрованого газового бізнесу Нафтогазу Андрій Фаворов говорить, що компанія активно працює над тим, щоб мати можливість запропонувати клієнтам енергетичні продукти на найкращих умовах. Також він зазначає, що імпорт електроенергії тепер відбувається за довгостроковим контрактом з "Біленерго".

Відзначимо, "Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" займається постачанням газу та електроенергії по всій території України.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що під час засідання Верховної Ради міністр фінансів Оксана Маркарова представила проект державного бюджету України на 2020 рік.

Вона заявила, що представлений на сьогоднішньому засіданні парламенту документ є реалістичним і збалансованим. Також, за словами міністра, в ньому передбачено фінансування важливих пріоритетів держави, обороноздатності і важливих зобов'язань країни (і соціальні виплати, і виплати по державному боргу).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!