Головна Новини Бізнес економіка В Україні з'явився перший "Metro-Hostel"
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні з'явився перший "Metro-Hostel"

Будівництво хостелу тривало близько 2 років

24 вересня 2019, 11:06 comments2782
Поділіться публікацією:
В Україні з'явився перший "Metro-Hostel"

В Україні почав працювати перший в країні Metro-Hostel. Він знаходиться на вулиці Костянтинівській, 71-Д, в Києві. Про це повідомляє "Національний промисловий портал".

Вагони для створення хостелу були закуплені ще в 2017 році — вони були виставлені на аукціон "Київським метрополітеном".

Дизайн Metro-Hostel, за даними джерела, був розроблений відомою в Ізраїлі студією Oren M.A.Z Architects. Будівництво хостелу тривало близько 2 років.

Що стосується самих номерів, то вони виконані в стилі всесвітньо відомих станцій метро, ​​починаючи з нью-йоркської Grand Central, закінчуючи шанхайської People's Square.

На сьогодні, Metro-Hostel включає в себе вісім 4-х місцевих номерів, кожен з яких обладнаний необхідними меблями, ванними приналежностями, інтернетом, туалетною кімнатою і спеціальним місцем для зберігання верхнього одягу. У всіх номерах, сказано в повідомленні, також є вітальня з невеликим журнальним столиком, а також душова кабінка з роздягальнею.

picture

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що всесвітньо відомий журнал Forbes опублікував рейтинг Duty-Free аеропортів всіх країн, що відрізняються один від одного переважно цінами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!