Головна Новини Бізнес економіка Іноземці можуть стати власниками українських держпідприємств
commentss НОВИНИ Всі новини

Іноземці можуть стати власниками українських держпідприємств

Відповідний законопроект буде розглянуто парламентом у жовтні цього року

26 вересня 2019, 11:45 comments2130
Поділіться публікацією:
Іноземці можуть стати власниками українських держпідприємств

Іноземці зможуть стати власниками державних підприємств, що підлягають приватизації. Про це, у рамках інтерв'ю виданню "LIGA.net", повідомив заступник міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тарас Висоцький.

"Ми будемо дуже ретельно розглядати кожного потенційного інвестора, готового придбати активи того, чи іншого держпідприємства. Якщо він буде відповідати всім нашим критеріям, то зможе стати повноправним власником українського підприємства. По суті, обмежень у цьому плані для іноземців немає", — зазначив чиновник.

В даному контексті варто акцентувати увагу на тому, що резиденти країн, на яких поширені санкції Заходу, взяти участь у конкурсі на покупку активів, не зможуть.

Відомо, що законопроект, який регулюватиме процес продажу держпідприємств іноземцям, буде розглянутий парламентом у жовтні 2019 року.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Всеукраїнська Аграрна Рада провела акцію протесту проти дозволу на продаж української землі сільськогосподарського призначення іноземним громадянам і компаніям.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!