Головна Новини Бізнес економіка В уряді Німеччини розповіли, скільки грошей виділили Україні з 2014 року
commentss НОВИНИ Всі новини

В уряді Німеччини розповіли, скільки грошей виділили Україні з 2014 року

Німеччина – один з основних донорів України

26 вересня 2019, 15:44 comments1827
Поділіться публікацією:
В уряді Німеччини розповіли, скільки грошей виділили Україні з 2014 року

Німеччина надала Україні фінансову допомогу майже на 1,4 млрд євро з початку конфлікту на Донбасі. Тільки на співпрацю в області розвитку з 2014 року направлено 544 млн євро. Про це передає Deutsche Welle.

Також повідомляється, що Німеччина надала Україні гуманітарну допомогу на суму 110 млн євро та 500 млн євро кредитів, ще 25 млн євро були спрямовані на заходи щодо стабілізації ситуації.

Варто зазначити, що згідно з даними Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР), Німеччина є третім за величиною донором України після Євросоюзу і США.

Раніше "Коментарі" писали, що Німеччина виділила мільйон євро для підтримки постраждалих від війни на Донбасі українців.

Також ми повідомляли, що 12 вересня США підтвердили, що продовжать виділення військової допомоги Україні. Зокрема, Вашингтон виділить Україні 391,5 млн доларів допомоги відразу за кількома програм Пентагону і Держдепартаменту. Виділені кошти призначені для закупівлі озброєння і військової техніки, а також надання послуг, що сприяють поліпшенню можливостей українського війська.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!