Головна Новини Бізнес економіка ТОП-5 газузей, представники яких отримали найвищу надбавку до зарплати
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП-5 газузей, представники яких отримали найвищу надбавку до зарплати

Роботодавці вперше за довгий час підвищили зарплату влітку

27 вересня 2019, 11:59 comments1813
Поділіться публікацією:
ТОП-5 газузей, представники яких отримали найвищу надбавку до зарплати

Цієї осені очікується зростання середньої заробітної плати на 7-10%. На надбавку, йдеться в дослідженні видання "Мінфін", зможуть розраховувати як дефіцитні кадри, так і представники більш поширених професій.

Цей рік став для українців дуже позитивним у плані зростання заробітних плат. У 2019 році оклади ростуть постійно, а не "стрибками", як це було раніше.

Не можна не згадати про ще один нонсенс. Роботодавці за останні 10 років провели в цьому році індексацію виплат у літній період часу. А його, як правило, прийнято вважати "мертвим сезоном" на ринку праці.

Що стосується професій, представники яких за минулі 8 місяців отримали найбільшу надбавку до зарплати, то таких небагато. Мова йде про працівників галузі промислового виробництва, водного транспорту, телекомунікацій, фінансів і сільського господарства. Їх зарплата зросла на 25%, в середньому до 13 тисяч гривень.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що управління державної виконавчої служби в Києві опублікувало антирейтинг столичних підприємств, які накопичили значну заборгованість по зарплатах для своїх співробітників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!