Головна Новини Бізнес економіка Розкрита нова формула розмитнення авто на єврономерах
commentss НОВИНИ Всі новини

Розкрита нова формула розмитнення авто на єврономерах

Чим простішою буде формула розмитнення, тим менше корупції, вважають в Кабміні

27 вересня 2019, 14:59 comments2933
Поділіться публікацією:
Розкрита нова формула розмитнення авто на єврономерах

Міністр інфраструктури пропонує максимально спростити формулу розмитнення автомобілів, у тому числі машин на єврономерах. Про це повідомив міністр інфраструктури України Владислав Криклій.

За його словами, зміну формули повинно підтримати Міністерство фінансів і уряд, тому що в бюджеті закладені доходи за нині чинною формулою розмитнення.

"Ми ж Мінінфраструктури, а не Мінфін. Ми готові на будь-які речі. Я взагалі пропоную, щоб ввести, як у Грузії, долар, два, або три з "кубика". Як варіант звучало ввести коефіцієнт на марку, і все", — повідомив Криклій.

Чиновник зазначив, що чим простіше буде формула розмитнення  авто, тим менше корупції при здійсненні розмитнення.

"Там, де все примітивно, немає корупції", — зазначив Криклій.

Однак Криклій зазначив, що зараз спростити формулу розмитнення поки неможливо, тому що доходи в проект бюджету на 2020 рік закладали з розрахунку на те, що буде діяти чинна нині формула розрахунку акцизів та мит.

Як повідомляв портал "Коментарі", на думку авторів законопроекту, прийняття закону сприятиме створенню правових передумов для розмитнення автомобілів на іноземній реєстрації, раніше ввезених на митну територію України; комплексного врегулювання відповідного питання і врахування інтересів усіх верств населення при його вирішенні; дотримання митних правил при переміщенні транспортних засобів у митних режимах тимчасового ввезення та транзиту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!