Головна Новини Бізнес економіка "Нафтогаз" підняв ціну на газ для промисловості
commentss НОВИНИ Всі новини

"Нафтогаз" підняв ціну на газ для промисловості

У порівнянні з цінами на вересень 2019 року, ціни зростуть на 4,9-5,6%.

1 жовтня 2019, 09:07 comments1863
Поділіться публікацією:
"Нафтогаз" підняв ціну на газ для промисловості

З 1 жовтня "Нафтогаз України" підвищила ціни на природний газ для промислових споживачів та інших суб'єктів господарювання на 4,9-5,6%. Про це повідомляє прес-служба НАК.

Пропоновані ціни на природний газ з ресурсу компанії диференційовані в залежності від обсягів закупівлі та умов оплати. Залежно від цих показників, "Нафтогаз" пропонує газ за ціною 4 899 — 5 458 гривень за тисячу кубометрів газу (без ПДВ і витрат на його транспортування магістральними та розподільними трубопроводами).

Також ми писали про те, що згідно з постановою Кабінету міністрів України № 293, ціни на газ для населення залежать від оптових цін на газ на біржах, ціни імпорту і ціни для промисловості. Таким чином, у разі зростання цих цін підвищаться ціни і для населення.

Раніше видання "Коментарі" писало, що представники Російської Федерації під час тристоронніх переговорів щодо транзиту газу в Брюсселі оголосили про готовність укласти транзитний контракт з Україною за нормами Євросоюзу.

За словами міністра енергетики РФ Олександра Новака, Росія пропонує продовжити угоду на транзит газу через Україну на нетривалий термін у тому випадку, якщо не будуть впроваджені нові вимоги Євросоюзу. На вчорашній зустрічі конкретні обсяги не обговорювалися, були порушені тільки правові питання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!