Головна Новини Бізнес економіка У жовтні очікується зростання цін на дизельне паливо і автогаз
commentss НОВИНИ Всі новини

У жовтні очікується зростання цін на дизельне паливо і автогаз

Вартість бензину в цьому місяці не повинна зрушити з нинішніх позицій

3 жовтня 2019, 18:10 comments4125
Поділіться публікацією:
У жовтні очікується зростання цін на дизельне паливо і автогаз

У жовтні експерти прогнозують істотне подорожчання дизельного палива та автогазу. Що стосується вартості бензину, то вона повинна залишитися колишньою. Про це повідомляє видання "Сегодня".

Виходячи з даних джерела, основною причиною зростання цін на дизельне паливо, є його дефіцит в Україні та проблеми з його постачанням з-за кордону.

"З дизелем зараз пов'язано дуже багато штучних проблем. В жовтні місяці Україна недоотримає близько 150 тисяч тонн дизеля. На тлі цього на ринку готуються до гіршого", — зазначає експерт енергоринку Леонід Косянчук.

Є причини думати, кажуть експерти, що в жовтні виростить у вартості і автогаз. Це може бути пов'язано зі спеціальним митом на російський експорт. Хоча, уточнює видання, враховуючи солідний обсяг автогазу, закупленого українськими трейдерами, є ймовірність і падіння його вартості найближчим часом.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що президент Росії Володимир Путін заявив, що Росія готова підписати новий контракт на транзит газу через територію України по європейським правилам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!