Головна Новини Бізнес економіка Обшуки в "таємних сховищах": в банк "Фінанси та кредит" нагрянули правоохоронці
commentss НОВИНИ Всі новини

Обшуки в "таємних сховищах": в банк "Фінанси та кредит" нагрянули правоохоронці

У пресі говорять про"таємні сховищах", Фонд гарантування вкладів закликає не поширювати фейки

10 жовтня 2019, 16:39 comments2422
Поділіться публікацією:
Обшуки в "таємних сховищах": в банк "Фінанси та кредит" нагрянули правоохоронці

Сьогодні, 10 жовтня, в архіві банку "Фінанси та кредит", а також за місцем проживання посадових осіб банку та Фонду гарантування вкладів фізичним особам, проводяться обшуки. Слідчі дії проходять за підозрою службовців банку в махінаціях з коштами вкладників.

За словами адвоката Сергія Осики, який представляє інтереси вкладників, розслідуються махінації на сотні мільйонів доларів, про це він повідомив сайту "Страна.юа". Він також заявив, що правоохоронці проводять обшуки в таємних приміщеннях Фонду гарантування вкладів, де зберігалися документи про нібито шахрайські операції Фонду.

"За законом вся фінансова документація повинна зберігатися в приміщенні Фонду гарантування вкладів. А посадові особи Фонду замість цього вивозили документи за вкладами з ліквідованих банків у таємні складські приміщення, що знаходяться на території Київської області", — повідомив він "Стране".

У свою чергу Фонд гарантування вкладів фізичним особам закликав засоби масової інформації не поширювати неправдиву інформацію та зазначив, що слідчі дії проходять в повній згоді між Фондом та правоохоронцями.

"Правоохоронні органи при повному сприянні Фонду проводять процесуальні дії в архіві банку "Фінанси та кредит". Про "таємних сховищах" документів Фонду гарантування вкладів, які, за твердженням інформаційного ресурсу, нібито були виявлені під час обшуків: фонд рекомендує авторам подібних публікацій користуватися в роботі виключно перевіреними джерелами інформації, як того вимагають стандарти журналістської діяльності", — відзначили в прес-службі Фонду.

Раніше портал "Коментарі" писали, що в Україні хочуть заборонити банківські перекази без відкриття рахунку. Всі фінустанови країни при переказі грошей від однієї людини іншій повинні будуть супроводжувати транзакцію цілим рядом персональних даних.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://strana.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!