Головна Новини Бізнес економіка У МВФ очікують краху олігархату в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У МВФ очікують краху олігархату в Україні

Глава Нацбанку зустрівся з главою МВФ

17 жовтня 2019, 23:07 comments2234
Поділіться публікацією:
У МВФ очікують краху олігархату в Україні

Сьогодні в США відбулася зустріч української делегації на чолі з представництвом Національного банку з директором-розпорядником Міжнародного валютного фонду. Про це повідомив міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов на своїй сторінці в Facebook.

Міністр зазначив, що МВФ очікують, що уряд України розвалить олігархічну систему.

"Відбулася зустріч української делегації з директором-розпорядником (головою) МВФ Кристалиной Георгієвої. МВФ пообіцяли ставитися з любов'ю, але вимогливо. Вони очікують, що цього разу нарешті настав момент прориву. Коли українці і уряд розвалять олігархічну систему і українці зможуть жити так само добре як поляки чи інші європейці", — зазначено в повідомленні Мілованова.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв експертну думку за результатами роботи МВФ в Україні. Тоді аналітик зазначив, що Фонд продовжує займатися формуванням порядку денного реформ, які вони вважають пріоритетними.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв експертна думка за результатами роботи МВФ в Україні. Тоді аналітик зазначив, що Фонд продовжує займатися формуванням порядку денного реформ, які вони вважають пріоритетними.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!