Українські бджолярі зможуть продавати свій мед на світовому ринку

Розміщення лота на "Медової біржі" є абсолютно безкоштовним

В Україні вже функціонує кілька місяців онлайн-платформа "Медова біржа", на якій бджолярі можуть розміщувати свій мед на продаж. Незабаром у них з'явиться можливість експортувати власну продукцію в Європу – онлайн-платформа почне працювати в ЄС вже в наступному році. Про це пише AgroPortal.

На сьогоднішній день на "Медовій біржі" розміщено 224 активних лота – 540 тонн меду. Великою перевагою даної площадки є те, що продавати на ній можуть не тільки великі бізнесмени, але і представники малого бізнесу: бджолярі-любителі з невеликих містечок та селищ.

Як стало відомо, розробники онлайн-платформи планують суттєво розширитися – вийти на європейський ринок. За словами директора "Медової біржі" Олександра Дуглера, станеться це вже на початку наступного року. Про це він повідомив, виступаючи на форумі "Медова Україна і світ".

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що національний експерт ООН Ганна Бурка заявила, що у світі зростає обсяг меду, який включає в себе безліч різних добавок.