Головна Новини Бізнес економіка Українські бджолярі зможуть продавати свій мед на світовому ринку
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські бджолярі зможуть продавати свій мед на світовому ринку

Розміщення лота на "Медової біржі" є абсолютно безкоштовним

22 жовтня 2019, 11:05 comments2614
Поділіться публікацією:
Українські бджолярі зможуть продавати свій мед на світовому ринку

В Україні вже функціонує кілька місяців онлайн-платформа "Медова біржа", на якій бджолярі можуть розміщувати свій мед на продаж. Незабаром у них з'явиться можливість експортувати власну продукцію в Європу – онлайн-платформа почне працювати в ЄС вже в наступному році. Про це пише AgroPortal.

На сьогоднішній день на "Медовій біржі" розміщено 224 активних лота – 540 тонн меду. Великою перевагою даної площадки є те, що продавати на ній можуть не тільки великі бізнесмени, але і представники малого бізнесу: бджолярі-любителі з невеликих містечок та селищ.

Як стало відомо, розробники онлайн-платформи планують суттєво розширитися – вийти на європейський ринок. За словами директора "Медової біржі" Олександра Дуглера, станеться це вже на початку наступного року. Про це він повідомив, виступаючи на форумі "Медова Україна і світ".

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що національний експерт ООН Ганна Бурка заявила, що у світі зростає обсяг меду, який включає в себе безліч різних добавок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!