Головна Новини Бізнес економіка Майже 50% українців не бачать змін в економічному становищі країни
commentss НОВИНИ Всі новини

Майже 50% українців не бачать змін в економічному становищі країни

Більшість українців не вірять у поліпшення економіки

24 жовтня 2019, 15:30 comments1553
Поділіться публікацією:
Майже 50% українців не бачать змін в економічному становищі країни

47% опитаних українців вважають, що протягом останнього року економічне становище країни не змінилося. Про це свідчать результати опитування, проведеного Соціологічною групою "Рейтинг".

Зазначається, що 29% українців заявляють, що ситуація погіршилася, а ще 18% – бачать поліпшення.

Згідно з результатами опитування, 17% українців зазначають, що за останній рік фінансове становище їх сімей стало краще, 30% вважають, що воно стало гірше, а 53% опитаних взагалі не бачать ніяких змін. Також наголошується, що в Україні стало в 2 рази менше людей, які негативно оцінюють економічне становище як у країні, так і в їх сім'ях.

У той же час серед українців зросли позитивні очікування щодо майбутнього. 45% опитаних впевнені у поліпшенні економічного становища протягом найближчого року, ще 26% вважають, що нічого не зміниться, у 15% – негативні настрої, ще 15% – не змогли відповісти на питання.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в нинішньому році українська економіка зросте вище прогнозів завдяки кільком чинникам. Таку заяву у своєму недавньому інтерв'ю зробила перший заступник голови Національного банку Катерина Рожкова. Українські економісти вважають, що керівництво НБУ кілька переоцінило "фактори зростання" економіки країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!