Головна Новини Бізнес економіка В уряді встановили нові правила виробництва екопродуктів
commentss НОВИНИ Всі новини

В уряді встановили нові правила виробництва екопродуктів

Уряд вирішив врегулювати виробництво органічної продукції в країні

24 жовтня 2019, 23:22 comments1688
Поділіться публікацією:
В уряді встановили нові правила виробництва екопродуктів

Кабінет міністрів України встановив правила органічного виробництва. Очікується, що постанова допоможе сформулювати ефективну державну політику у сфері органічного виробництва в Україні. Про це повідомляє прес-служба Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства.

Згідно з постановою Кабміну в Україні будуть встановлені докладні правила органічного рослинництва, тваринництва (в тому числі, специфічні вимоги до органічного птахівництва та бджільництва), грибівництва, аквакультури, виробництва органічних морських водоростей, органічних харчових продуктів та кормів, заготівлі органічних об'єктів рослинного світу, а також особливості застосування винятків, ведення паралельного і одночасного виробництва, зберігання, перевезення та маркування окремих видів органічної продукції. Також нововведення повинні сприяти веденню господарської діяльності у сфері виробництва і обігу органічних продуктів.

Що не мало важливо, постанова має сприяти зниженню рівня забруднення атмосферного повітря, води, земель синтетичними речовинами, в тому числі агрохімікатами, пестицидами, а також відходами тваринництва. У повідомленні міністерства також наголошується, що необхідно сформувати якісні умови утримання певних видів тварин.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що один з найбільших у світі виробників сигарет компанія British American Tobacco зупинив виробництво на фабриці "В. А. Т.-Прилуки" у Чернігівській області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!