Головна Новини Бізнес економіка Голик і Нефьодов продемонстрували, як будуть виглядати пункти митного пропуску в майбутньому
commentss НОВИНИ Всі новини

Голик і Нефьодов продемонстрували, як будуть виглядати пункти митного пропуску в майбутньому

У 2020 році почнеться будівництво 16 об'єктів, з яких 3 будуть реконструйовані за рахунок міжнародних коштів

10 листопада 2019, 10:33 comments2354
Поділіться публікацією:
Голик і Нефьодов продемонстрували, як будуть виглядати пункти митного пропуску в майбутньому

У наступному році будуть побудовані і реконструйовані близько 16 пунктів митного пропуску. Над розробкою даного проекту працював радник прем'єра Юрій Голік та глава ДМС Максим Нефьодов. Про це повідомляє видання "Діло".

Як стало відомо, на проект покладаються великі надії — передбачається кардинальна зміна плану будівель і зовнішнього вигляду митних пропусків.

"Пункти пропуску можуть бути такими. Незважаючи на "палки в колесах" і активну протидію з боку так званих досвідчених державних службовців, Нова митниця повинна виглядати саме так", — заявив Голик, коментуючи "макет" нової будівлі, яка має вийти при завершенні будівельних робіт.

У заяві глави ГТС Нефедова сказано, що в 2020 році розпочнеться будівництво 16 об'єктів, 3 з яких будуть реконструйовані за рахунок міжнародних коштів. Решту митних пунктів будуть будувати на рахунок грошей з казни – на цей проект виділено 488 млн грн.

"12 об'єктів хочемо закінчити в 2020 році, 2 – в 2021 році, а ще 2 – в 2022 році", — підкреслив Нефьодов.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що народний депутат від партії "Слуга Народу" Олександр Дубинський запропонував парламентському комітету з питань фінансів, податкової та митної політики висловити політичну недовіру голові Державної митної служби Максимові Нефедову.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!