Головна Новини Бізнес економіка Енергоринок в Україні: монополія відступає, інвестори заходять
commentss НОВИНИ Всі новини

Енергоринок в Україні: монополія відступає, інвестори заходять

Підприємці відзначають тенденцію щодо зниження тарифів на електроенергію

12 листопада 2019, 14:49 comments2664
Поділіться публікацією:
Енергоринок в Україні: монополія відступає, інвестори заходять

Товариство українських підприємців (ОУП) відзначає поступове зниження вартості електроенергії в декількох регіонах країни, що готує платформу для створення здорової конкуренції і скасування багаторічної монополії даного ринку. Про це представники ОУП написали на своїй сторінці в Facebook.

"В Україні завжди були проблеми з монополізацією в енергетичній галузі. Це створювало і створює проблеми з конкурентоспроможністю промислових підприємств нашої країни СУП уважно спостерігає за ситуацією і з радістю повідомляє, що за останні місяці ціни на електроенергію в багатьох областях України знизилися приблизно на 10-12%", — зазначено в повідомленні.

Також у публікації наголошується, що українська промисловість зможе розвиватися лише за умови конкурентоспроможних цін на енергоносії та спрощеного доступу до мереж, тому такі показники — лише перші кроки в потрібному напрямку для створення здорового ринку.

"Україна виграє конкуренцію за інвестиції лише тоді, коли вартість електроенергії та умови підключення будуть краще, ніж у країн-сусідів", — зазначає ОУП, включивши в публікацію главу уряду Олексія Гончарука та інших представників Кабміну, від яких залежить майбутнє нашої економіки.

" target="_blank">

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що і голова парламентського комітету з енергетики Андрій Герус зазначив істотні поліпшення в сфері енергоринку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!