Головна Новини Бізнес економіка Уповноважений президента розповів, коли в Україні запрацює ринок землі
commentss НОВИНИ Всі новини

Уповноважений президента розповів, коли в Україні запрацює ринок землі

Ринок землі в Україні запрацює майже через рік

15 листопада 2019, 23:19 comments1840
Поділіться публікацією:
Уповноважений президента розповів, коли в Україні запрацює ринок землі

Уповноважений президента з питань землі Роман Лещенко повідомив, що ринок землі в нашій країні запрацює не раніше 1 жовтня наступного року. Про це він сказав в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера".

У той же час він зазначив, що, незважаючи на відкриття ринку землі, іноземці не зможуть придбати ділянку в нашій країні. В Україні будуть діяти певні обмеження, які не допустять цього.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Верховна Рада прийняла в першому читанні законопроект про функціонування ринку землі. Документ підтримали 240 народних депутатів. Серед них 227 – нардепи від фракції "Слуга народу", решта – позафракційні. Проти проголосували 52 нардепа і утрималися – 57. Законопроект категорично не підтримала у повному складі тільки фракція "Батьківщина".

Крім того, ми писали, що 11 листопада експерти розповіли про підводні камені винесення земельного питання на всеукраїнське обговорення в той час, як президент України Володимир Зеленський заявив, що коли в Україні буде запущений ринок землі, купувати і продавати ділянки зможуть лише українці. Питання долі іноземних компаній у придбанні українських земель глава держави пообіцяв винести на референдум, закон про який маєте намір незабаром прийняти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!