Головна Новини Бізнес економіка У мерії Києва повідомили, в скільки обійдеться бюджету святкування Нового року та Різдва
commentss НОВИНИ Всі новини

У мерії Києва повідомили, в скільки обійдеться бюджету святкування Нового року та Різдва

Цього разу темою новорічних свят стане «полтавська іграшка» та «Лускунчик»

21 листопада 2019, 19:06 comments2433
Поділіться публікацією:
У мерії Києва повідомили, в скільки обійдеться бюджету святкування Нового року та Різдва

У Київській міській держадміністрації заявили, що на святкування Різдва і Нового року з бюджету буде виділено 9,35 мільйонів гривень. Про це пише видання "Інтерфакс-Україна".

"В цілому, витрати на святкування новорічних свят, за нашими підрахунками, обійдуться бюджету в 9,35 мільйонів гривень. Велика частина з цих коштів, більше 50%, піде на квитки для всіх київських школярів і для дітей, що підпадають під категорію соціально незахищених", — зазначила директор департаменту культури КМДА Діана Попова.

Свій коментар щодо майбутніх свят дав і засновник проекту Folk Ukraine Ігор Добруцький. Він повідомив, що в цей раз, темою новорічних свят стане "полтавська іграшка" та "Лускунчик".

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомило, що мера Києва Віталія Кличка підозрюють у державній зраді і розкраданні грошей при забудові столиці. На підставі цих підозр НАБУ відкрило проти чиновника кримінальне виробництво.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!