Головна Новини Бізнес економіка ФДМУ погодив 415 об'єктів на приватизацію
commentss НОВИНИ Всі новини

ФДМУ погодив 415 об'єктів на приватизацію

Найбільше об'єктів передали Мінекономіки, Міненерго та Мінінфраструктури

25 листопада 2019, 20:27 comments1673
Поділіться публікацією:
ФДМУ погодив 415 об'єктів на приватизацію

Фонд державного майна України (ФДМ) погодив з міністерствами і відомствами 415 державних підприємств на приватизацію. Про це повідомив глава Фонду Дмитро Сенниченко, передає Економічна правда.

Зазначається, що 6 міністерств і відомств додатково подали на приватизацію 76 позицій, серед яких державні підприємства, єдині майнові комплекси, а також пакети акцій. Крім того, Міністерство економіки України минулого тижня почало передачу 339 підприємств ФДМ для подальшої приватизації. Найбільше об'єктів на приватизацію передали Мінекономіки, Міненерго і Мінінфраструктури. Серед переданих об'єктів "Скадовський морський торговельний порт", "Морський торговельний порт "Усть-Дунайськ", "Інститут титану" та "Львівський державний ювелірний завод".

Дмитро Сенниченко розповів, що об'єкти планують виставити на продаж через майданчики ProZorro.Продажі.

Раніше "Коментарі" писали про те, що президент України Володимир Зеленський підписав законопроект №1037 "Про внесення змін в закон "Про приватизацію державного та комунального майна". Зокрема, з документа вилучили статтю 9 Закону України "Про приватизацію державного та комунального майна", оскільки вона суперечить Конституції України, зокрема її статтям 85 і 89, згідно з яким створення спеціальних контрольних комісій до повноважень Верховної ради України не належить.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!