Головна Новини Бізнес економіка Оператори ГТС України та Польщі погодили співпрацю після анбандлінгу
commentss НОВИНИ Всі новини

Оператори ГТС України та Польщі погодили співпрацю після анбандлінгу

«Оператор ГТС України» готується до співпраці з операторами ГТС сусідніх країн

29 листопада 2019, 21:09 comments1649
Поділіться публікацією:
Оператори ГТС України та Польщі погодили співпрацю після анбандлінгу

Оператори ГТС України і Польщі підписали угоду про співробітництво, що базується на законодавстві ЄС. Про це повідомляє прес-служба "Укртрансгазу".

Відзначається, що Польща за такими ж принципами взаємодіє з іншими європейськими компаніями. Вже з 2020 року нові правила будуть діяти для точок з'єднання Германович і Дроздовичі. Правда, остання на сьогоднішній день заблокована чинним контактом з ВАТ "Газпром".

Раніше "Коментарі" писали, що запаси блакитного палива в підземних сховищах газу України 27 листопада становили 20,919 млрд куб. м, що на 0,31% менше, ніж за добу до цього.

Також ми писали, що експерти для видання "Коментарі" проаналізували слова прем'єр-міністра України Олексія Гончарука щодо того, що цієї зими українці будуть захищені від можливих коливань ціни на газ. Мовляв, навіть прийнята відповідна програма. Водночас, екс-голова Державної регуляторної служби Ксенія Ляпіна вважає, що зростання цін на газ – неминучий внаслідок запланованого підвищення тарифів на транспортування блакитного палива.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!