Головна Новини Бізнес економіка Митниця перерахувала майже 4 млрд доларів в бюджет
commentss НОВИНИ Всі новини

Митниця перерахувала майже 4 млрд доларів в бюджет

Митниця нарощує відрахування у бюджет

2 грудня 2019, 16:23 comments2122
Поділіться публікацією:
Митниця перерахувала майже 4 млрд доларів в бюджет

У період з вересня по листопад 2019 року митниця перерахувала до Державного бюджету 3,87 млрд дол., що на 35 млн дол. або на 1% більше, ніж за цей же період минулого року. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook керівник Державної фіскальної служби (ГФС) Максим Нефьодов.

Керівник митниці також зазначив, що в листопаді його відомство перерахувало до держбюджету 30,3 млрд грн. При цьому він акцентував увагу на тому, що таких результатів вдалося досягти, незважаючи на зниження офіційного курсу долара в нашій країні.

Крім того, Нефьодов звернув увагу на те, що збирає митниця більше податків, при зменшенні вартості ввезених товарів – вартість імпортних товарів, що пройшли через митницю, за останній рік скоротилася на 7%.

Раніше "Коментарі" писали, що рахунки Державної фіскальної служби щодня блокуються судовими позовами. Через те, що рахунки заблоковані ГФС не змогла виплатити останній транш за один зі сканерів для митниці. Нефьодов також розповів, що за останні три місяці було лише два дні, коли служба могла без проблем здійснити оплату і проблема стосується абсолютно всіх оплати рахунків, у тому числі і зарплат.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!