Головна Новини Бізнес економіка Порошенко продав синові акції Міжнародного інвестиційного банку
commentss НОВИНИ Всі новини

Порошенко продав синові акції Міжнародного інвестиційного банку

Олексій Порошенко придбав голосуючий пакет акцій МІБ

3 грудня 2019, 15:49 comments1802
Поділіться публікацією:
Порошенко продав синові акції Міжнародного інвестиційного банку

"Центрально-європейська кондитерська компанія" (ЦЕКК), бенефіціаром якої є син п'ятого президента Олексій Порошенко, викупила 9,92% акцій "Міжнародного інвестиційного банку" (МІБ). Про це пише "Економічна правда" з посиланням на дані НКЦБФР.

Наголошується, що згідно з даними від 2 грудня нинішнього року МІБ змінив акціонерів, які володіють голосуючими акціями. Зокрема, Петро Порошенко продав 9000 простих іменних акцій, що становить 9,9174% від усіх голосуючих акцій. Після операції у п'ятого президента України голосуючих акцій банку не залишилося. Продаж акцій МІБ відбувся 22 листопада.

Раніше "Коментарі" писали, що Петро Порошенко обговорив з послом Європейського Союзу в Україні Матті Маасікасом підготовку до нормандскомго саміту за участю президентів Володимира Зеленського (Україна), Володимира Путіна (Росія), Еммануеля Макрона (Франція) і федерального канцлера Німеччини Ангели Меркель у Парижі 9 грудня.

Також ми писали, що Печерський районний суд Києва відкрив доступ ДБР до даних дипломатичного та службового паспорта п'ятого президента України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!