Головна Новини Бізнес економіка Українці зможуть безкоштовно отримувати витяги з Єдиної бази даних про вартість нерухомості
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці зможуть безкоштовно отримувати витяги з Єдиної бази даних про вартість нерухомості

Верховна Рада відкрила доступ до даних про вартість майна

5 грудня 2019, 20:19 comments3128
Поділіться публікацією:
Українці зможуть безкоштовно отримувати витяги з Єдиної бази даних про вартість нерухомості

Доступ до Єдиної бази звітів з оцінки майна в Україні стане безкоштовним. Відповідне рішення ухвалила сьогодні Верховна Рада, проголосувавши за зміни в закон щодо оцінки майна. Про це повідомив у своєму Telegram-каналі народний депутат Олексій Гончаренко.

Нардеп зазначив, що доступ, внесення даних, перевірка інформації в Єдиній базі буде здійснюватися безкоштовно. Також безкоштовно формуватимуться виписки про вартість об'єкта нерухомості.

Раніше "Коментарі" писали, що в Україні до кінця 2019 року хочуть запустити реєстр арештованого майна. Як розповів голова Нацагентства з розшуку і менеджменту активів Антон Янчук, 1 листопада завершився перший етап випробувань прототипу реєстру арештованого майна. Повноцінний запуск сервісу повинен відбутися до кінця року. Система дасть можливість всім бажаючим дізнатися про те, що відбувається з майном після арешту.

Ми також писали, що в Києві оприлюднили нові "санкції" щодо тих громадян, які систематично не сплачують рахунки за житлово-комунальні послуги. Суд може заарештувати майно боржників і заборонити їм покидати країну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!