Головна Новини Бізнес економіка У Відні відбулися переговори щодо газу між Україною і Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

У Відні відбулися переговори щодо газу між Україною і Росією

Вітренко розповів подробиці переговорів

6 грудня 2019, 19:49 comments4224
Поділіться публікацією:
У Відні відбулися переговори щодо газу між Україною і Росією

Між Україною і Росією сьогодні у Відні пройшли переговори по газу. Про це розповів глава Міністерства енергетики Російської Федерації Олександр Новак, передає "Інтерфакс-Україна".

Російський міністр зазначив, що переговори відбулися на рівні корпорацій. За його словами, ПАТ "Газпром", НАК "Нафтогаз України" і Оператор ГТС України обговорили деякі актуальні питання.

Крім того, виконавчий директор "Нафтогазу" Юрій Вітренко на своїй сторінці в Facebook написав, що завершився черговий раунд переговорів з "Газпромом". Він зазначив, що сьогодні обговорили питання Стокгольмського арбітражу, оскільки російська сторона це включає в "пакет" для переговорів щодо транзиту.

Раніше "Коментарі" писали про те, що тристороння зустріч щодо газу на рівні міністрів між Україною, Росією і Євросоюзом може відбутися наступного тижня. Міністр енергетики Російської Федерації Олександр Новак зазначив, що РФ готова до зустрічі в будь-який момент. Головним питанням залишається ступінь готовності інших учасників переговорів, так як компаніям необхідно між собою допрацювати документи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!