Головна Новини Бізнес економіка «Північний потік-2» не зможуть здати в експлуатацію вчасно
commentss НОВИНИ Всі новини

«Північний потік-2» не зможуть здати в експлуатацію вчасно

«Північний потік-2» не встигнуть здати в експлуатацію до кінця нинішнього року

9 грудня 2019, 23:45 comments1939
Поділіться публікацією:
«Північний потік-2» не зможуть здати в експлуатацію вчасно

Компанія-оператор газопроводу "Північний потік-2" повідомила про те, що будівництво газопроводу затягується. Зокрема, сьогодні, 9 грудня заявили, що проект буде завершено протягом найближчих декількох місяців, але точної дати не назвали. Про це пише DW.

На сьогоднішній день укладено 2,1 тис. км труб двох ниток газопроводу і залишилося укласти ще близько 300 км труб. Раніше планувалося завершити роботи до кінця 2019 року.

Нагадаємо, США виступають проти будівництва цього газопроводу, так як вважають його загрозою для енергетичної безпеки Європи. Також Штати ввели санкції проти компаній, які причетні до будівництва "Північного потоку-2". Україна також вважає газопровід інструментом політичного впливу, в той час як Росія і Німеччина заявляють виключно про те, що це економічний проект.

Раніше "Коментарі" писали, що президент Росії Володимир Путін заявив, що недоцільно припиняти транзит газу по території України. За його словами, запуск магістрального газопроводу "Північний потік-2" дозволить подвоїти поставки російського газу в Європу по дну балтійського маршруту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!