Головна Новини Бізнес економіка Фонд держмайна оприлюднив повний перелік всіх об'єктів для приватизації
commentss НОВИНИ Всі новини

Фонд держмайна оприлюднив повний перелік всіх об'єктів для приватизації

У Фонді державного майна України на приватизацію покладають великі надії

12 грудня 2019, 11:47 comments2335
Поділіться публікацією:
Фонд держмайна оприлюднив повний перелік всіх об'єктів для приватизації

Фонд державного майна України вперше обнародував повний перелік об'єктів, які підлягають приватизації. Про це йдеться на сайті відомства.

Так, повідомляють про 187 пакетів акцій та єдиних майнових комплексів державних підприємств, 139 об'єктів незавершеного будівництва, 46 об'єктів соціально-культурного призначення та 357 позицій окремого майна. Опублікований повний перелік містить чотири відповідних розділиЗокрема, там зазначено про органи управління та приватизації. У Фонді держмайна зазначають, що список вміщує як інформацію про цілі морські порти, заводи чи крупні бази відпочинку, так і про невеликі гаражі, їдальні та лазні. Наприклад, у списку є Харківський завод транспортного устаткування, морський торговельний порт Усть-Дунайськ або ж броварський оптовий ринок.  

Планується, що приватизація допоможе збільшити ефективність використання майна, зменшить корупцію, а також наповнить держбюджет коштами від приватизації та майбутніми податкам. Зазначимо, що продаж об'єктів приватизації відбувається через аукціони системи ProZorro на 45 електронних майданчиках. На січень майбутнього року вже заплановано 165 аукціонів.

Раніше портал "Коментарі" розповідав, що у Мінекономіки назвали держпідприємства, які відправлять на приватизацію в першу чергу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!