Головна Новини Бізнес економіка Представники Нацкорпусу вийдуть на мітинг проти розпродажу землі
commentss НОВИНИ Всі новини

Представники Нацкорпусу вийдуть на мітинг проти розпродажу землі

Від Зеленського вимагають провести референдум щодо відкриття ринку землі

16 грудня 2019, 21:57 comments1718
Поділіться публікацією:
Представники Нацкорпусу вийдуть на мітинг проти розпродажу землі

"Національний Корпус" і ветерани ООС приєднаються до мітингу українських аграріїв проти зняття мораторію на продаж сільськогосподарської землі. Представники Нацкорпусу підтримують позицію фермерів і разом з ними виступлять проти продажу землі. Про це повідомив голова "Національного Корпусу" і екс-командир добровольчого полку "Азов" Андрій Білецький у відеозверненні на своєму Youtube-каналі.

Білецький зазначив, що коли в 2014 році армії потрібна була підтримка, то одними з перших відгукнулися фермери, а тепер вони самі потребують підтримки.

"Так звана реформа з відкриттям ринку землі, яку продає країні влада, насправді є смертю для українського фермера та селянина. За 50 тисяч гектарів в одні руки за повної відсутності реєстру, за відсутності програм, що дозволяють купити землю невеликому фермеру, буде означати тільки одне — розпродаж землі західним корпораціям", – заявив Білецький.

Глава Нацкорпуса також зазначає, що раніше президент України Володимир Зеленський обіцяв приймати такі важливі рішення, як відкриття ринку землі тільки після всеукраїнського референдуму. Зараз від голови держави і від парламенту вимагають проведення того самого референдуму.

"Тому завтра 17 грудня о 9:30 фермери, аграрії, селяни виходять під Верховну Раду. Місце патріотів і ветеранів, думаю, разом з ними. Ми будемо виходити, будемо говорити, щоб довести так званим слугам народу українську думку — не продавайте українську землю", – заявив Андрій Білецький.

Раніше аналогічна акція під стінами парламенту вже відбулася 4 грудня нинішнього року. Тоді її очолили представники "Об'єднаного штабу захисту української землі", в який також входять члени "Нацкорпуса".

Раніше "Коментарі" писали, що Кабінет міністрів України планує полегшити доступ до кредитів на землю сільгосппризначення в 2020 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!