Головна Новини Бізнес економіка Кредити в Україні можуть подешевшати вже наступного року, – Гончарук
commentss НОВИНИ Всі новини

Кредити в Україні можуть подешевшати вже наступного року, – Гончарук

Прем'єр-міністр розповів, наскільки можуть подешевшати кредити в Україні

16 грудня 2019, 23:44 comments1639
Поділіться публікацією:
Кредити в Україні можуть подешевшати вже наступного року, – Гончарук

Завдяки низькому рівню інфляції в Україні можуть подешевшати кредити. Про це повідомив прем'єр-міністр України Олексій Гончарук в ефірі програми "Свобода слова".

Прем'єр зазначив, що одним з головних завдань уряду і НБУ є робота над здешевленням кредитування в країні. Завдяки інфляції на рівні 5,1%, чого давно не було, можна розглядати варіанти зниження відсоткових ставок за кредитами. Зокрема, для бізнесу кредити можуть подешевшати вже навесні 2020 року.

"Ми поставили собі мету — щоб, умовно, вже навесні бізнес міг розраховувати на отримання кредитів під 16% річних, влітку — близько 14%, восени — під 12% річних в гривні", – зазначив Гончарук.

Раніше "Коментарі" писали, що президент України Володимир Зеленський заявив про старт державної програми "повертайся і залишайся": тим, хто хоче повернутися в Україну, пропонуються кредити для власної справи зі ставками у 5%, 7% і 9%. Експерти розповіли про те, наскільки цю ініціативу реально втілити в життя і які підводні камені можуть бути при її реалізації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!