Головна Новини Бізнес економіка Україна, Росія та Єврокомісія ще на крок наблизилися до підписання договору про транзит газу
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна, Росія та Єврокомісія ще на крок наблизилися до підписання договору про транзит газу

Договір про транзит газу з Росії в Європу через територію України сторони підпишуть після погодження у Києві та Москві

19 грудня 2019, 22:58 comments2016
Поділіться публікацією:
Україна, Росія та Єврокомісія ще на крок наблизилися до підписання договору про транзит газу

Україна, Росія і Єврокомісія склали протокол, який буде сприяти якнайшвидшому підписанню договору про транзит російського газу через територію нашої країни. Про це повідомив міністр енергетики та захисту навколишнього середовища України Олексій Оржель, передає "Інтерфакс-Україна".

Глава відомства повідомив, що сторони під час зустрічі у Берліні сьогодні провели серйозну роботу і створили протокол, який ще на крок наблизив до підписання фінальних договорів. Оржель також зазначив, що тепер ці напрацювання необхідно узгодити політичному керівництву України та Росії. Він зазначив, що впевнений, що найближчим часом вдасться досягти результату, який буде влаштовувати всі сторони.

Раніше "Коментарі" писали, що в січні 2020 року оптова ціна газу для населення, а також для виробників тепла та інших захищених споживачів, які отримують газ в рамках спеціальних зобов'язань складе 5500 грн. за 1000 куб. м газу без урахування ПДВ, націнки газзбутів і витрат на транспортування. Ця вартість на 12% нижче, ніж у січні 2019 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!