Головна Новини Бізнес економіка В Україні стане більше лоукостів
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні стане більше лоукостів

Мінінфраструктури заявили про плани наростити кількість лоукостів в Україні до 45% ринку

25 грудня 2019, 11:23 comments1672
Поділіться публікацією:
В Україні стане більше лоукостів

Міністерство інфраструктури України планує до 2020 року збільшити частку лоукостів на авіаринку нашої країни до 45%, а надалі хочуть наростити їхню частку до 63%. Про це повідомляє прес-служба міністерства.

Крім того, міністр інфраструктури Владислав Криклій зазначив, що запланована оптимізація оподаткування для українських авіаперевізників, що також повинно допомогти знизити ціни на квитки на внутрішні рейси. Також за бюджетні гроші планується реконструкція і будівництво нових аеропортів у Дніпрі, Мукачео та Ізмаїлі, і концесія аеропортів Херсона, Чернівців та Запоріжжя.

За словами міністра, очікується, що в найближчі 5 років кількість українців, які користуються авиатранспортов зросте в 3 рази, а пасажиропотік досягне 32 млн пасажирів.

Раніше "Коментарі" писали, що українська авіакомпанія SkyUp Airlines запускає нові рейси з Одеси до Грузії і на Кіпр. Правда розкладу авіарейсів за цим напрямами з'явиться в кінці травня 2020 року. Також улітку 2020 року авіакомпанія SkyUp запустить 4 нові рейси зі Львова: лоукостер буде літати в Іракліон, Батумі, Бургас і Барселону.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!