Головна Новини Бізнес економіка Названа сума, скільки Україна втратила від санкцій Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Названа сума, скільки Україна втратила від санкцій Росії

Стало відомо, скільки Україна втратить від нових санкцій РФ

27 грудня 2019, 11:51 comments1805
Поділіться публікацією:
Названа сума, скільки Україна втратила від санкцій Росії

Україна втратить 1,3% експорту в Росію на суму 31,2 мільйона доларів за нових санкцій, які були введені відносно нашої країни, пише "Економічна правда".

Росія заборонила експортувати в Україну папір і картон для утилізації, а це, в свою чергу, — 0,4% від імпорту всіх російських товарів Україну, що еквівалентно 21,4 мільйонам доларів. Раніше Україна отримувала практично 50% цих товарів тільки з Росії.

Крім того, заборона поширюється на українські грілки, медичні трубки і повітроводи, джгути, кукурудзяний крохмаль, глюкозу, фруктозу, котли та радіатори центрального опалення, а також частини насосів. Найбільше втрат від російських санкцій відчує ринок промислових медичних товарів (вироби з пластмаси та гуми) — 16,1 млн дол, і ринок котлів для центрального опалення — 8,7 млн дол.

Як повідомляло видання "Коментарі", 17 грудня Росія вирішила розширити санкційний список українців, а також заборонити імпорт окремих українських товарів. В оновлений список увійшли екс-керівник одеської міліції Володимир Босенко, голова фракції "Довіряй справам" міської ради Одеси Олег Бриндак, депутат Олександр Іваницький. В сумі список поповнився на 9 осіб, з двох українських громадян обмеження зняли. Всього під російськими санкціями перебуває 570 українців.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!