Головна Новини Бізнес економіка Стало відомо, скільки газу залишилося в ПСГ України в кінці 2019 року
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, скільки газу залишилося в ПСГ України в кінці 2019 року

Запаси газу в Україні скоротилися майже на 66 млрд кубометрів за добу

31 грудня 2019, 13:54 comments2628
Поділіться публікацією:
Стало відомо, скільки газу залишилося в ПСГ України в кінці 2019 року

Обсяг газу в підземних сховищах (ПСГ) України станом на 29 грудня склав 19, 038 мільярда кубометрів. Про це свідчать дані на сайті "Укртрансгазу".

Таким чином, в кінці 2019 року сховища заповнені на 61%. За добу наша країна відібрала зі сховищ 65,9 млрд кубометрів газу.

Крім того, наголошується, що в Україну за добу надійшло з Росії – 244,81 млн куб. м, зі Словаччини — 4,48 млн куб. м, з Угорщини — 7,24 млн куб. м, з Польщі — 1,05 млн куб. м газу.

Раніше "Коментарі" писали, що у Відні 30 грудня завершилися переговори між представниками НАК "Нафтогаз України" і російського ВАТ "Газпром" щодо підписання нового газового контракту. За словами гендиректора ГТС Сергія Макогона, о 5:30 ранку вони практично завершили цілодобовий 4-х денний переговорний марафон з "Газпромом". В результаті, Україна і російський "Газпром" підписали мирову угоду в інвестиційному арбітражі. Про це повідомив заступник міністра юстиції Іван Ліщина, який не зміг розкрити подробиці угоди, так як документ конфіденційний. З української сторони угоду підписав міністр юстиції Денис Малюська, з російської — заступник голови правління "Газпрому" Олена Бурмістрова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!