Головна Новини Бізнес економіка Екстрена зупинка на Южно-Українській АЕС: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Екстрена зупинка на Южно-Українській АЕС: подробиці

У «НАЕК Енергоатом» розповіли про відключення енергоблоку на Південно-Українській АЕС

4 січня 2020, 13:30 comments4353
Поділіться публікацією:
Екстрена зупинка на Южно-Українській АЕС: подробиці

Вранці на Південно-Українській АЕС був відключений від електромережі один із енергоблоків. Про це інформує прес-служба ДП "НАЕК Енергоатом".

Так, о 5 годині ранку спрацював автоматичний захист для енергоблоку №3 на атомній електростанції, що розташована на берегах Південного Бугу в місті Южноукраїнськ Миколаївської області. У прес-службі повідомляють, що причини, через які сталася позаштатна ситуація, ще з'ясовуються.

Зазначимо, що радіаційний, протипожежний і екологічний стан на Южно-Українській АЕС та прилеглій території не змінювався. Наразі діють два енергоблоки загальною потужністю генераторів 2 040 МВт. В "Енергоатомі" підкреслили, що ситуація перебуває в межах дійсних норм, а до стану обладнання та виконання посадових обов'язків штату претензій немає.

Раніше портал "Коментарі" писав, що експерти оцінили зміни в законодавстві щодо ринку електроенергії України. На їхню думку, енергетичні питання завжди були і залишаються не просто економічними, політичними, а швидше навіть геополітичними.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!