Головна Новини Бізнес економіка Стало відомо, в яких українських містах програмістам платять найбільше
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, в яких українських містах програмістам платять найбільше

Найбільше заробляють програмісти в Києві

14 січня 2020, 23:11 comments2050
Поділіться публікацією:
Стало відомо, в яких українських містах програмістам платять найбільше

Зарплати українських програмістів майже у всіх категоріях, за винятком Software Engineer, в останні півроку помітно виросли. В Software Engineer зарплата зросла лише в Києві, Харкові, Дніпрі та Запоріжжі. Про це пише "Ліга" з посиланням на дослідження DOU.

В опитуванні, яке проходило з 2 грудня 2019 року до 5 січня 2020 року, взяли участь понад 10 тис. осіб. Зарплати вказані в доларах після вирахування податків.

На 200 дол. в середньому зросли зарплати в Software Architect, на 150 дол. – у TechLead, на 100 дол. – у Senior Software Engineer, на 50 дол. – в Junior SE. У той же час в Software Engineer в більшості міст України середня зарплата не змінилася, а в деяких навіть знизилася.

Senior-спеціалісти в Києві в середньому заробляють по 4 тис. дол., що на 500 дол. більше, ніж в Харкові, і на 250 дол. більше, ніж у Львові. Фахівці-початківці в топ-містах найменше отримують в Харкові – 600 дол., більше всього в Києві – 840 дол. Середня зарплата розробників в Івано-Франківську складає 2 тис. дол., в Одесі – 1550 дол.

Раніше "Коментарі" писали про те, що Україна стала 15-ою з 54 країн у світовому рейтингу зростання мінімальних заробітних плат з підвищенням суми розміром 13,2%.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!